Bez promile
Anotace: ...s náznaky života
Jsme opilí láskou.
Chabá výmluva pro bláznovství...
Ale pravda leží až na dně!
Tak vypijme do dna kalich hořkosti...
Pak poznáme se líp.
Láska odpluje do ztracena.
Vypaří se ráno se zbytky ethanolu.
Budeme střízliví.
Rozumem? Možná...
Pro začátek stačí svěží dech.
...(bez promile... s názaky života)...
Komentáře (1)
Komentujících (1)