Dobrou noc s delfíny...
Anotace: Na dobrou noc...
Měsíc už nastoupil svoji službu,
tiše jen umocnil moji tužbu...
Jako mořská panna, ploutev mám,
s delfíny kamarády, smutně rozmlouvám...
Jste moudří, laskaví a tak se ptám,
co můj milý v dáli, co on dělá sám?
Vyřiďte mu prosím, po vlnách, až tam,
že mu na dobrou noc, pozdrav posílám...
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (1)
Komentujících (1)