CHCI OCHUTNAT
Anotace: Slakost a hořkost dohromady nechutná hezky
kdyby někdo věděl jak se cítím
jak za svoje chyby se stydím
jak za svou naivitu slzamy platím
je mi strašně smutno
je mi moc špatně
proč si mi to udělal?
lásku si přece sliboval
naši budoucnost barevně maloval
a v představách o nás sis tak liboval
je mi to strašně líto
chtěla bych slyšet že smím to
zabít tě
miluji tě a přitom nenávidím
chci se tě dotýkaz a zároveň sfackovat
chci s tebou ležet v posteli
zároveň tě chci shodit z ůtesu nebo ze skály
chci tě mít a zároveň chci
abys byl na druhém konci světa
myšlenka na tebe mě stále leká
milovals mé vlasy
říkals že jsou plné krásy
milovals můj smích
teď už není
teď je jen černý stín na tvářích mých
nikdy tě nepřestanu milovat
i přes to co jsi mi udělal
nikdy tě nepřestanu nenávidět
protože jsi to udělal
nikdy, nikdy
Komentáře (0)