Dárek

Dárek

Anotace: ...

Dej mi aspoň hrstku smutku,
není-li v Tvé moci láska!
Jinak utrápím se jako zem,
co suchem praská.
Jak mlha jsem bez kořenů,
jež by bolest působily.
Dej mi aspoň slzy,
nechceš-li dát šťastnou chvíly.
Zachráníš tak zprahlé srdce,
v pramen proměníš mé oči...

Jen jestli mě i bolest
nemine či nepřeskočí.
Autor fijalka, 12.05.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí