Miluji a jsem rád
Anotace: Miluji, když na mě se díváš, když na víčka něžně mě líbáš.
Miluji, když na mě se díváš,
když na víčka něžně mě líbáš.
Miluji, když s láskou mě objímáš,
když se na mě usmíváš.
Miluji, když krásně se červenáš,
když vedle mě usínáš
Miluji, když něžná slova mi šeptáš,
když mě proklínáš.
Miluji, když necháváš si o mě zdát,
když na mě myslíváš,
Miluji a jsem rád.
Komentáře (3)
Komentujících (3)