Hra na schovku
Anotace: Kde se zas schovala???
Občas se schválně skrývá,
kazí chvilky krásných dnů,
někdy velice zlá bývá,
občas vstupuje do tvých snů.
Je trochu zvláštní...
někdy díky ní slzavé noci máš,
podruhé zas o ni píšeš v básni,
jsi šťastný že ji znáš.
Je to láska,která si s námi někdy hraje,
a i když některé ta hra nebaví,
někdo to vzdá,někdo vyhraje,
Láska rozdá odměny.
Komentáře (3)
Komentujících (3)