Prý na dně srdce moří
ukrývají se perly v lasturách
co naše touha tvoří
za bouře citů ve vlnách ...
Oštěpem představ sami lovíme,
v světa široširém moři,
Na bárkách našich osudů
náš společný se tvoří ...
25.05.2007 12:34:00 | HarryHH
Z nebe
napadal tvůj
slovosled
nastavuji mu tvář
zarudlý pýchou
co píšeš to cítíš
a tak si sbírám
tvá slovíčka
v lisu srdce
si je uchovávám
dávám jim věčný život...
14.05.2007 17:25:00 | smudlinek
Krásná...většinou musím číst dvakrát a vychutnat si tak slovní spojení a přirovnání.
13.05.2007 23:39:00 | Theara