Šťastná ....(jako blecha)
Anotace: jsem šťastná jako blecha, když tě kolem sebe mám, můžu s tebou být a v náruči tvé chci usínat
tančím
bez hudby po mracích
jen se tak klidně
vznáším
cítím se volná
jako pták
když s tebou můžu být
tajemným kouzlem mě mámíš
ve dnech i ve snech mých
upínám
své oči, i ruce i duši
k oblakům
snad tě někde v odpoledním slunci
zase spatřím
když můžu vedle tebe usínat
se probouzet, prostě žít
se slzou v oku, úsměvem na tváři
co víc můžu chtít
ulehám
hned zase se probouzím
v náručí tvé
ve vůni rudých růží
slunečním světlem zahalená
a věřím,
že andělé jen tiše žárlí
ve skrytu nesmrtelné duše
když na zem pohlédnou
kráčím
ruku v ruce s hvězdami
splétám rty v polibku
k loučení i usínání
toužím
zakrýt si tvář
schovat se v bublinkách mýdlových
a zastavit čas
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (4)
Komentujících (4)