čas
Nakresli mi na zápěstí hodinky
abych věděla kolik času
zabírají mé něžné vzpomínky
v tvém roztřeseném hlasu
Sleduješ střižené pramínky
poslední zbytky mých vlasů
červeně škrtáš mé podmínky
chceš vrátit vše strojem času
chceš zneužít nevinné záminky
a bláznivě rozehrát basu
i v kameni rozžehnout ohýnky
a všecko zas vrátit času
Komentáře (2)
Komentujících (2)