Anotace: Moje první taková... Snad ne poslední.
Pěkná, líbí se mi moc....a tady přidávám 20 bodíků, protože mi ruka sjela a odklikla jen 80 - promiň.
16.05.2007 00:22:00 | Theara
Básničky se jsi.. jsou docela časté, ale né každý dokáže tak pěkně vyjádřit.. pocity.. a všechno co se toho týká. Moc se mi to líbí, jen tak dál :)
15.05.2007 13:45:00 | -Jojo-