Kdepak se asi berou slzy?
Padají jako rosa ranní?
A proč jsou ještě k tomu všemu
se solí zdatně promíchaný?
Třeba ta rosa šedou smývá
a prach na duši usazený...
bez soli také žít se nedá,
nad zlato si ji každý cení...
Snad proto slzy... díky za ně...
lepší vláha než Sahara...
po dešti vzduch je jako z ráje...
slza... člověku pomáhá...
:o)
18.05.2007 11:54:00 | Cecilka
a ty jsi nebo nejsi ráček? Hezké to bylo, trošku v zádech zamrazilo, doufám, že muži další, básničku tuto našli.
15.05.2007 21:54:00 | MalaIzis