Nešlo by to vrátit?
Až teď sem si vědom té obrovské chyby,
co nám dvoum sem způsobil,
moje řeči, otázky a sliby,
nemohu se změnit, takový budu a takový jsem byl,
posunout ručičky,
ručičky času,
jak hřích můj maličký,
sřípky tvého hlasu.
Nešlo by to vrátit?
to je to, co bych si přál,
já tě nechci znovu ztratit,
s tebou chci kráčet po cestě dál.
Poníženě prosím abys tady zůstala,
bez tebe nemá smysl žít,
to potěšení aby jsi mi dopřála,
chci tě blízko sebe mít...
Komentáře (0)