Třeba dík tomu znaménku
můžeš na chvíli uslyšet melodii
nejenom zblízka šeptanou,
ale nádherně zpívanou,
ba co víc,
dík prostoru
i halekanou!!
:o))
(to vyzní, slyšíš??)
14.05.2007 20:01:00 | Cecilka
já - ty... souhlasím, takhle je to napsáno rozděleně. Ale co takhle napsat My...Oba... Dva...Jing a Jang...
14.05.2007 19:29:00 | Koprtinka
Sdělovací okénko
Letí vrána letí
ne
to jen kámen
razí vzduchem cestu
k mému oknu
otevírám náruč
ne
otevírám okno
zkušeně se vyhýbám
dalšímu křemenu
a sdělovacím hrdelním
prostředkem
křičím
své vyznání
A ty, živote
přestaň házet ty šutry.
14.05.2007 17:41:00 | smudlinek
...láska a rozdělovací znaménko?...když láska je...pak ji ani dálka, ani znaménko nerozdělí... :-)
14.05.2007 16:47:00 | Lota