Léto
Léto je slunečních
paprsků hřejivá síla,
Léto je chladivá voda
lesních potůčků.
Léto je dětský smích
ve Tvých očích.
Léto je procházka
v nočním tichu.
Léto jsou slova vyznání
při svitu měsíce.
Léto je doba naší lásky!
A proto se těším ,
až se zase vrátí.
Komentáře (4)
Komentujících (4)