pravidla
Anotace: ...tak trochu jinak-co v nich nebylo...
Slova laskavá,
opodstatněná
svými jmény jsou,
přiobalena
slovy ,jež
s oblibou přikládáme
před slova,
a naše bytí,
vyjádřena
v zájmenu jediném
ted jsou,
a srdce naše
jsou jak
velká osnova,
prošli jsme řekou
plnou
příslovečných určení,
ted smíme
spolu nová pravidla
si psát,
to do slov
vepsali jsme
svoje zasnění,
a do odstavců
touhu milovat...
Komentáře (1)
Komentujících (1)