Anotace: Nevím co k ní napsat... rozhodně to není jedna z těch lepších... ale hodně pro mě znamená...
Majitelem takových a podobných vzpomínek je asi každý z nás. Vystihla jsi to přesně...a krásně.
17.05.2007 22:39:00 | Theara
Let it be... tehdy ji hráli,
a já nevěděla, že to prostě n e d o k á ž u nechat být...
Promiň, jenom asociace. Krásná báseň.
14.05.2007 19:58:00 | lidus
jo...zafúkané...to poslouchám teď hodně často...a vzpomínky..ty mi taky něco říkají:)
14.05.2007 16:01:00 | Lizzzie