Anotace: (mizogyn = osoba mající odpor, nenávist k ženám);)...vím, že není povzbudivá, ale je prostě pro něho...
juuu Liz, ty mě snad ještě dneska rozpláčeš...je moc krásná až mi vzala dech ...díky Ti za představy a za ten pocit že celej svět je tak moc malej že se vejde do jednoho tulipánu, ale zároveň tak velikej že rukama ho neobejmeš...hodně štestí...ahoj:)
14.05.2007 21:10:00 | Rozárenka