Anotace: Hledejte taky...
Nááááádhera...prostě bájo...jako vůbec nevím, ¨jak bych okomentovala pocit, který z toho mám:-) Pointa je úžasná, lehce podaná...já fakt nevím jak jinak ještě říct že seš fakt talent:-)
31.03.2009 10:32:00 | Lady Carmila
Píšeš hezky, líbí se mi to.
Na "casa de los locos" zapomeň a vítej na Literu - sem patříš. :-)
Ahoj Judy
17.05.2007 10:26:00 | Judita
Nooo,keby vsetci blázni písali takéto básnicky,tak to by som sa do svojej buducej prace tesila este viac nez teraz..(nerobim si srandu,fakt sa chystam pracovat na psychiatrii:-)))
15.05.2007 20:39:00 | gallatea