Někdy se dveře samy otvírají...
navzdory klikám, zámkům, petlicím...
stačí, že city k sobě promlouvají...
nebo dvě srdce stejně bušící...
:o)
juju, báječně píslá!! :o)
15.05.2007 15:37:00 | Cecilka
Někdy chytrost nesvačí
Vím co mám dělat
nejsem žádnej vůl
v nejdražších restauracích
vždy seženu stůl
nakrmím ego
vysokých podpatků
mám sto dvanáct vlasů
česaných na patku
hlavně mám duši
ta tvému tělu chybí
ale stejně jsi
určitě skvělá...
hladová chytrost
někdy neví
co dělá
15.05.2007 15:18:00 | smudlinek
... tuhle mi na záchodě zůstala v ruce klika ... a já blbec ji tam nechal ...
15.05.2007 14:04:00 | JardaCH
... neměl ...
... ona ho nechtěla ... je ošklivej ... bez kapesného
... a ona krásná ale hloupá
... je to moc hodnej kluk ... je mi ho líto
15.05.2007 13:38:00 | Marcella