Smekám! Ta je opravdu překrásná...
Jak ze života mého vytržená.
Díky za prožitek
Judy :-)
18.05.2007 07:59:00 | Judita
mé víno leželo už dlouho skladem
a nyní dozrálo a ztratilo rmut
je krásné když jeden druhého najdem
a necháme rozehrát vína chuť
17.05.2007 11:57:00 | mamina
..připíjím..vínem trpce - sladkým..perlivým..
..leč čistým..na důvěru..na život..na lásku..
..ať jsou ji..stále plné džbery.. :-)
15.05.2007 23:00:00 | isisleo
Hezká básnička.Dokonale propracovaná a pěkný závěr-
Povedla se Ti-Ty můj spolužáku ze školky.Ráda jsem se s Tebou setkala.
15.05.2007 21:29:00 | s.e.n
Lásky plný džber tak mít,
do dna pít
a pít
a srdíčko s ním naplnit..
Moc krásná:)
15.05.2007 19:11:00 | Lucijena