Flamengo noci
Anotace: Jen pocit po probuzení ze snu
Modrý den za dnem žijeme dál svůj sen
děsivě, věrně, bez opojení a vášně. Beze změn
Temná noc a modrý den, jak kyvadlo odbíjí rytmus změn
Den za dnem, beze změn
Chlad hvězd nad ránem, den za dnem sníme svůj sen
Chlad hvězd nad ránem mi nedává naději prožít
šťastně další modrý den
Bez tvého objetí jsem jen v zajetí
temných nocí a chladných dní
Den co den. Noc co noc sním svůj sen
O nás, o snu je ten sen
Vypravím se tam, na dlouhou cestu sám,
zastavit kyvadlo, to denní divadlo
Krásný zvuk strun kytary Flamenga jen
tvých dvanáct strun zní kolem a kolem
Její ruce, jako vlny moře hladí
zbabělým pláčem zklamaných žen
Vlasy jako vlnící se len, kolem a kolem,
moře krásy v pohádkách krásných princezen
Výkřikem: jsem! Tím co jsem,
nezměním svůj smutný o lásce sen
Moje lásko sníme svůj sen
o lásce jen ...
krásný zvuk kytary Flamenga jen
Přečteno 707x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)