Láska je mocná kouzelnice,
však Ti,co pro ni jen žijí,
nechtějí od života více,
časem i Lásku ztrácejí!
Přijímej Lásku,milé dítě,
v každičké její podobě,
však Láska,ta neuživí Tě,
hleď pracovat i na sobě!
Mirek
20.05.2007 19:32:00 | Kozoroh 1