Láska ve verších :o)
Anotace: Poruč všem tmám, ať zůstanou čas zachytíme do klícky ať neuletí Jsme opleteni...
Poruč všem tmám, ať zůstanou,
čas zachytíme do klícky,
ať neuletí
Jsme opleteni tóny polibků,
líbeznými,
tak dotkni se mě ještě jednou…
Já vzpřímím se a řeknu Ti,
co pro mě znamenáš
Ovinu Tě žárem plamínků,
cos ve mně rozžehl
…ať nikdy neuhasnou…
Tvé rty jen pro mě kouzlí
a já
ve víru sladkých slov
plápolám
Komentáře (1)
Komentujících (1)