Mlýnek
Nacpu svoje srdce do mlýnku
na maso
a zatočím klikou
aby se rozpadlo...
V sekaný
k poslední večeři
najdeš zbytky mých emocí,
a v rovné páteři
zaklíněný charakter
co radí mi utéci
Kvůli kalužím tvého pláče
topím se v bahně vlastního já
a maminčino ptáče
nemůžu zobat z tvé ruky dál...
Komentáře (3)
Komentujících (3)