Jen pár kapek.
S první kapkou,
probouzíš se k životu
a procitáš,
moje rozespalá,
S druhou kapkou,
smáčíš vlasy,
do tajů mých snů,
ach ty tvoje řasy...
S třetí kapkou,
rty si pohrávají,
jako ty se mnou,
volným pádem padají..
Čtvrtá kapka ,
čistá nevinná,
s Tvojí duši,
souzněná..
Pátá kapka modrá,
a překrásná,
jako Tvoje oči,
Co dnes večer konejšila..
tak dobrou..
Komentáře (4)
Komentujících (4)