Třídila jsem myšlenky :-)
Anotace: Jedna kapka z moře :-)
Nechci vstávat, nechci žít,
chci Tě vedle sebe mít.
Žízním.
Nechci hvězdy, noční nebe,
letní déšť, vždyť já chci Tebe.
Teskním.
Nechci den a nechci noc,
chci Tvé ruce, chci tak moc?
Prosím.
Nechci lži a nechci kýč,
proč musíš být stále pryč.
Proč?
Nechci zmar a nechci stesk,
bez Tebe oči ztrácí lesk.
Ty mé.
Nechci stejnost, nechci nudu,
už zítra zase jiná budu.
S Tebou.
Nechci boj a nechci slzy,
vždyť je na to ještě brzy.
Myslím.
Nechci hádky a nechci křik,
i když jsem stejný bojovník.
Jako Ty.
Nechci tlak a nechci „musíš“,
milovat chutná, až když to zkusíš.
Sám.
Nechci věčnost a nechci konec,
slyšíš, jak ovečkám cinká zvonec ?
Těm mým.
Chci laskat a chci hladit Tvé tělo,
to mé na tom Tvém by se nádherně skvělo.
Ano.
Chci líbat a chci ochutnávat Tvoje rty,
vím, že ten jediný jsi právě Ty.
Tuším.
Chci být blízko a chci Tě cítit,
chci nechat v sobě plamen vznítit.
Vášně.
Chci být Tvoje a chci být jedinečná,
myslíš, že umí být láska věčná?
Ta naše.
Chci být tajemná a chci být zasněná,
chci být nádherně různá, proměnná.
Pro Tebe.
Chci být zamilovaná a chci cítit lásku Tvojí,
když je opětovaná, je to štěstí dvojí.
Tvoje a mé.
A pak jednou zas budu chtít vstávat a tak moc zase žít…
S Tebou a pro Tebe, lásko.
Komentáře (0)