Anotace: Jak vypadá nesvatba...... jen se chci ještě předem omluvit a dodat, že básničky opravdu nejsou moje parketa, ale tohle mne nějak napadlo, tak do mě :)
Myslím, že to špatné vůbec není. Spíš zbytečně hledáš rýmy na úkor myšlence. Zkus do toho zakomponovat volný verš.
25.11.2008 20:54:00 | grohy
ooo,ciste svatebi zalezitost, no na to varovani pred tvou tvorbou v anotaci je to dobry;-)
01.08.2008 17:39:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Já si nic ve zlém neberu, je to pravda a já to vím, takže se omlouvám všem, kterým to kazilo dojem (pakliže vůbec nějaký měli :) )
05.06.2007 12:31:00 | Cristinne
Mno. Jak už jsem psala- a ty vlstně taky, není ten rytmus a teda u téhle básně se někdy slova v rýmu k sobě úplně nehodila.
Já jen-nechci oplívat chválou, když to tak necítím..
A...Prosím-neber si to ve zlém, ju?
04.06.2007 19:38:00 | Me and you and all the others
... té nevěsty mi bylo tak líto, že jsem bleskově napsal báseň opravdu "svatební"..
Máš ji, Crist, místo komentáře :o)
- Jiří senior
16.05.2007 14:28:00 | j.c.