Taky jsem kdysi byla za družičku na svatbě,
ale nevěstě jsem nezáviděla. Brala si totiž
podle mne (tehdy 14-leté holky)nehezkýho
a starýho ženicha, který se nehodil k jejím
krásným šatům a kytici.O lásce mluvil jenom
ten pán z MNV, co je oddával a tetičky byly
zklamaný, že se nejde taky do kostela.
P.S.: Ženichovi bylo 30 a nevěstě 20 let.
Vychovali spolu tři děti, pořád se mají
rádi a mají snad 10 pravnoučat.
A dnes si ten krásný okamžik, říci si veřejně "ano",
dopřává stále méně lidí.Říkají, že se mají rádi i bez
papírů, ale za více peněz od státu. Ale na jak dlouho?
29.05.2007 09:45:00 | Beáta
Ráda se vracím k tvým dílkům. Dokáží mě příjemně naladit. Hlavně dnes to potřebuju …
22.05.2007 23:34:00 | Najlin
Nezávidím jim, na mou duši!! :o)
Přeji tu lásku do dlaní,
let andělský a nebo muší,
bláznění a milování...
Láska, ta přece lidem sluší,
proto šeptají vyznání,
v kterém je nikdo nevyruší...
přeji tu lásku... do dlaní...
:o))
18.05.2007 07:58:00 | Cecilka
Nejsem závistivá ani trochu.Nic bych tím nezískala.Závistí se může jedině ztratit.
16.05.2007 23:04:00 | s.e.n