dead love
Jasná zář,co vystupuje ze stínu,
hrobník,co odhrnuje z hrobu hlínu.
Snaží se vskřísit provinilou krásku,
oživit do hliny pohrbenou lasku.
Už nedýchá...Nemá proč žít,
někde tam dole,bude stale bdít.
Čeká...Možná na zázrak,
odhrneš-li ty ten mrak???
Chce zase spatřit světlo světa,
ovšem vskřísit jí dokáže jen jedna věta...
Komentáře (1)
Komentujících (1)