Hledání vzorce
Anotace: Takový neohrabaný vynání lásky jednomu klukovi, kterej doufám, že si to nikdy nepřečte.
Jde mi z toho hlava kolem,
každý mě může nazývati volem.
Všichni do nás hustí vzorce!!
Řekněte té profesorce,
že to stejně na nic není,
že věda-ta se stále mění.
Na lásku my vzorec chceme
tak ho všichni hledat jděme!
"Já už ho mám," první křicím,
mrku kolem sebe a hned vidím...
Co vidím? Nic, jen naši minulost.
Proč já zbořila za sebou most?
A znovu hledám cestu k Tobě,
na tobě záleží mi fakt hodně...
Komentáře (0)