Statečný Flíček
Anotace: Něco pro dětičky.
Statečný je ten náš Flíček,
nebojácný je to psíček.
Přes den venku poštěkává.
páníčkovi pac hned dává.
Večer ale mění plány,
v pokoji je přikovaný.
Nejde hlídat do zahrady,
zapomíná na psí klady.
Přečteno 806x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kett, Petbab, Holis
Komentáře (2)
Komentujících (2)