Dětem
Anotace: Pár miniaturek pro mrňata.
Míč
Velké břicho, nohy žádné,
jak jenom ten pohyb zvládne?
Pomůžou mu dívky, hoši,
hned je v brance nebo v koši.
Vláček
Z depa parní vláček kouká,
co to na kolejích houká.
Mladší brácha jako drak,
naftový je motorák.
Pak vyjela novinka,
elektrická mašinka.
Přečteno 937x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vyskovak.cz, Holis, jima, WAYWARD, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)