(°o°)Stonožka

(°o°)Stonožka

Anotace: Stonožka,proč ji chybí ponožka?

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

**********
Dnes se zlobí stonožka
že ji chybí ponožka,
ta červená s proužky
z páté levé nožky.

Všech padesát párů
každý týden peru.
Tak kde je ta ponožka?
Nechápe to stonožka.

Navštíví ji žížala
tu ponožku jsem viděla,
jeden šnek má na "růžku"
pruhovanou ponožku.

Prý i druhou potřebuje
když si "růžek" vystrkuje.
A že potom nevidí?
To mu vůbec nevadí.

Když do všeho naráží
prý pro parádu vydrží,
to stonožka pochopila
a druhou mu nasadila.

Šnek má teď dvě ponožky
stonožku zebou nožky,
...ty páté,
.....to už znáte.
.
Autor Květka Š., 06.03.2012
Přečteno 1074x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jima, WAYWARD, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro malé děti je moc hezká, jen bych tam asi nedával na konci ty kolečka,ale to je na autorovi:-), ST

06.03.2012 21:37:22 | kočkopes

kolečka smáznu...ale jinak díky..

07.03.2012 11:17:35 | Květka Š.

Hned ji jdu přečíst vnukovi , joj , to bude otázek :-))

06.03.2012 20:36:23 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí