(°!°)Pár písmenek
O…O…
**************
Když má písmenko „O“
maličký ocásek
pak je to „Qéčko“
proč tolik otázek?
A když si „O“
dá pásek do pasu
stane se osmička,
štíhlá,dbá na krásu.
To písmenko „I“
je štíhlé až moc,
když cítí průvan
tak volá o pomoc.
Když si dvě velká „I“
ruku podají
hned je z nich „H“
a nepadají.
Kdyby si „O“
sundalo čepici
bude z něj „U“
úchvatné,smějící.
Já jsem si z písmenky
mohla hrát dál
do doby než mi někdo
abecedu vzal.
…
Přečteno 908x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, korzar, Psavec, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)