Pro děti
Anotace: Ještě pár rýmovaček pro děti.
Veverka
Černá nebo zrzavá,
ocáskem nám zamává.
Každý zná tu čiperku,
malou hbitou veverku.
Bublifuk
Ať jsi děda nebo kluk,
pobaví tě bublifuk.
Holčičky i maminky,
kouzlí pěkné bublinky.
Člověče nezlob se
Zas máš štěstí Ferdíčku,
díky za tu jedničku.
Právě se ti tuze hodí,
podívej jak mrška škodí.
U chlívečku jednička,
vyhodila Pepíčka.
Volnou cestu budeš míti,
klidně můžeš zvítěziti.
Přečteno 968x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š., zaba.zuzla
Komentáře (4)
Komentujících (4)