(°o°)Jistá zpráva
**************
Lesem letí zpráva jistá
„u broučků se něco chystá“,
čmelák bručí brum,brum
u broučků se staví dům.
Broučci nosí co je třeba
mech,jehličí,kousek dřeva
donesli i suchou trávu
tu si dají na podlahu.
Taky sirku vypálenou
ale v půlce rozlomenou
a starý lístek z vlaku
ten přijde na střechu.
A nejmenší brouček nese
to,co právě našel v lese,
modrý zvonek ulomený
co s ním?To se zatím neví.
Na střechu si májku dali
a tím stavbu ukončili,
ranní rosou „dům“ zapili
pak se broučci stěhovali.
...
Přečteno 821x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)