Pro klidné spaní
Anotace: Věnováno nedonošeným miminkům - pro jejich krásný spánek :)
Miminko do dlaně, neplač a pojď spát.
Zavři svá očka, tmy nemusíš se bát.
Miminko maličké, klidně sni svůj sen.
Než strýček Měsíc přivolá zas den.
Hvězdy nad tebou budou držet stráž
a hlídat cesty, po kterých se vydáváš.
Miminko nevinné, nech něco hezkého si zdát,
neměj strach, nic špatného nemůže se stát.
A kdyby přece něco rušilo tvůj spánek,
ucítíš na líčkách lehký voňavý vánek.
To maminka, jež je ti vždy nablízku,
přišla ti vrátit klid, sladký koblížku.
Komentáře (0)