Přichází večer
Venku už se smráká,
ptáci jdou už spát.
Rosou vlhne tráva,
a cvrčci začli utichat.
Tu motýl opozdilec,
opile se třepotá.
Usadil se pod koniklec,
přepadla ho dřímota.
I zlatohlávek lesklý,
svůj úkryt si hledá.
Nad hlavou vyšly hvězdy,
je už čas jít spát.
Přečteno 858x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
Komentáře (0)