Anotace: Z lopuchu ti drží na triku...
Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)
Knoflíky?
***********
Dnes z lopuchu si natrháme
bambulky pichlavé
a ty drží na svetýrku pevně,
jako přišité.
Nějakou tu bambulku kluk po
kočce hodí,
ty ji na kožíšku drží,kočka
jako šašek chodí.
Cha,cha,cha,
kdopak se té kočce chechtá?
Nikdo.
To jedna myš druhou lechtá.
Kočička si vydrbe bambuličky
z kožichu
a už se vyhýbá tomu zelenému
lopuchu.
Potom se zastaví,mňau,tak to
nenechám
a toho kluka určitě polekám.
Proto si pozvala všechny kočky
a kocoury z okolí
aby přišli příští týden,nejlépe
v neděli.
Toho kluka pak proženou okolo
všech lopuchů,
má je všude i ve vlasech a vůbec
mu není do smíchu.
Tak se už na toho kluka nezlob,
kočičko,
podívej jak se usmívá z oblohy
sluníčko.
Mňau,já se nezlobím
s tím klukem se hned udobřím…
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,