Anotace: Tak nevím,je květinářka,švadlenka...to i to.
Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)
°~°~°~°~°
Švadlenka,
slečna Evelínka Růžička
má kromě šití
ještě zajímavého koníčka,
ona si pěstuje
v každém květináči i truhlíku
několik velkých i malých
°°°"knoflíků"°°°
Každé ráno
je zalévá,okopává a hnojí
a stále je hlídá,
o každý knoflíček se bojí.
Dnes ji pošťák doručil
dva malé balíčky
tam přišly Evelínce z časopisu
objednané knoflíčky.
A tak běhá po zahradě sází sem
a sází tam...
ještě zbylo pět knoflíků,
povídá si,
kam je asi dám???
Knoflíček jak korálek
ten zasadí do malovaného hrníčku
a uvidí jak porosteš,knoflíčku,
Knoflíky rostou,
každý keřík je plný poupátek
těch krásných knoflíků
na všední dny i na svátek.
Až dozrály
vzala si švadlenka proutěný košík
a na zahrádce sklidila si
každý zralý knoflík.
A pak? Celý den jen přemýšlí
kam by asi přišít šly...
~~~*~~~*~~~*~~~
moc hezká pro malý děti:-) a taky tam je korálek,posledních pár dní mám korále rád:-)
05.06.2012 13:43:29 | kočkopes
tak mám úsměv od ucha k uchu...kampak je pak asi všechny našije...:)
04.06.2012 17:03:58 | střelkyně1