Anotace: ..strašák v zelí..halí,belí..
~*~*~*~
Halí belí.
************
Halí belí strašák v zelí
a zajíček je v jeteli,
strašák v zelí stojí
zajíc se moc bojí.
Neboj se mně,zajíčku
a podej mi pacičku,
budeme si spolu hrát
potom můžeš v zelí spát.
Ňuf,ňuf,na to zajíček
v jeteli mám pelíšek
a ty zůstaň sám v zelí
aby tě tam viděli.
Halí belí jsem sám v zelí
a vy máte co jste chtěli,
každý se mně asi bojí
tak si zpívám halí belí...
...