o klukovi
Anotace: o malym klukovi co byl nemocný
V neděli nám pokryl louku
čerstvě napadaný sníh.
Kdyby Honzík nebyl marod,
mohl jezdit na saních.
Takhle jenom smutně kouká
za oknem - vždyť nesmí ven.
Dětí už je plná louka,
hrají si tam celý den.
Ze sněhu si hradby staví,
sněhuláky na stráži..
Bojovníci jsou to praví,
hned na sebe doráží.
Mami já chci válčit s nimi
Honzík by rád stavěl hrad.
Touží být zas mezi svými
společně se s nimi smát.
Jen vyzraje na bacily
zas mezi ně půjde rád.
Nebude mít dlouhou chvíli.
Budou se s ním koulovat!
Přečteno 920x
Tipy 5
Poslední tipující: tooc, zamotán v nedospělosti, Wor, Miriska
Komentáře (5)
Komentujících (4)