Pampelišková víla
Pampeliška, víla malá,
na paloučku tancovala,
s motýlkem se v kole točí,
vždy si spolu rádi skočí.
Jeho křídla jsou tak bílá,
jsi moc krásný, šeptá víla,
do srdéčka láska proudí,
hádejte, kdo pusu loudí.
Přečteno 1284x
Tipy 10
Poslední tipující: slunečnice, Shnecek, Jiná, střelkyně1, labuť, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)