Anotace: Děti asi vidí svět krásnější a šťastnější než dospělí.
Na palouku v husté trávě
leží malá žížala
nekroutí se stůně právě
velký kašel dostala.
Teplotu má horko v tváři
krtek její kamarád
do hrnečku čaj jí vaří
s kapkou medu má ji rád.
Na louce je plno kvítí
bylinek a šípku
sluníčko jim k tomu svítí
vyléčí tu chřipku.
Milá a pravdivá!
08.05.2013 12:26:28 | Lilien