Anotace: Abych byl v rovnováze tak zase jedna pro prťata.
Malý brouček na palouku
po dešti si jen tak vyšel,
velký lopuch plný vody
pod trnkovým keřem našel.
Zajásal a povyskočil
pro plavky si domů běží,
už se těší do bazénu
dešťovka je čistá,svěží.
Nejdřív prsa potom kraulem
všestraný je sportovec,
nadechne se,potápí se
šipku skočí na konec.