Anotace: Opravdu se to stalo a bylo to velmi napínavé.
Zvířátka se v lese těší
velká sláva už se chystá
přiletí i přijdou pěší
obsadí tu všechna místa.
Poběží se závod velký
favorit je žabička
příkopem co není mělký
za nás běží myšička.
Malá myška ta se nedá
palečky jí držíme
o medaili si to rozdá
všichni jí tu fandíme.