Kotě
Anotace: Narodil se do bedýnky, nemotorně se v ní šourá, cucá přímo od maminky, neposlouchá...
Narodil se do bedýnky,
nemotorně se v ní šourá,
cucá přímo od maminky,
neposlouchá tátu Moura.
Spadeno má na rostlinky,
neposedí, všude šťourá,
během pouhé čtvrthodinky
dva komínky prádla zbourá.
A doráží na kamínky,
mlíčko z misky všude courá,
pak se schová do holínky,
kdo by to řek – do kocoura.
Přečteno 1012x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Jort, Julien
Komentáře (1)
Komentujících (1)