Vánoční den
Anotace: báseň o Vánocích
Jisté datum v kalendáři,
rodí úsměv v dětské tváři.
Všechny děti oběd sní,
tak je to den nevšední.
A ty co ne ,nakrátko,
touží spatřit prasátko.
Až se nám dech z toho tají,
jak si krásně tiše hrají.
Čtou,píšou a počítají,
uklizeno také mají.
A ochotně pomáhají,
velmi hodné se být zdají.
Maminky však důvod znají,
Vánoční den děti mají.
Komentáře (0)