Přála bych si zvířátko
Anotace: báseń pro malé děti
Maminko,prosím.
Přála bych si zvířátko,
a to velmi zakrátko.
Může štěkat nebo mňoukat,
každý den ho budu koupat.
Mnoho lásky mu chci dát,
může se mnou,prosím,spát?
Bude vás mít také rád,
můj chlupatý kamarád.
Budu vám moc pomáhat,
nádobí mýt,prádlo prát.
Známky pěkné budu nosit,
ach nee,nenechte se prosit.
Maminko,tatínku,prosím...
Přečteno 573x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)