Malinká
Anotace: báseň věnovaná dcerce
Když hladím jej hebké vlásky,
cítím něhu,tolik lásky.
Když hladím jej jemné líce,
nic na světě není více.
Kouzelná,když sladce spinká,
je tak křehká,křehoulinká.
Zlehka se k ní nakloním,
políbím a přivoním.
A když úsměv vykouzlí,
oči se jí rozzáří,
mě radostí stékají
slzy štěstí po tváři.
Když si zraní kolínko,
pláče,volá maminko.
Srdce se mi rozkočí,
celý svět se roztočí.
Moje malá,malinká,
cesta k srdci kratinká.
Komentáře (0)